HTML

2010.02.03. 13:06 mano_

Hose Tomi Armandó

Megígértem neki, hogy külön posztba említem meg, bár mindenki megérdemelné, de ugye az élet apró örömei.. fontosak.:D Már egyszer megírtam, de sikerült valamit nagyon elrontani és kitörlődött az egész! Ezért most kezdhetem újra, de lehet jobb is lesz, mint az előző. Szóval Őt már nagyon rég óta ismerem, azt hiszem általános iskola 7. osztálya óta. Igaz, hogy külön suliba jártunk, de egy gettóba élünk és ööhh pontosan 2 utca van köztünk :D Amikor először szerelmes lettem, akkor ismertem meg Armandót is. Nem is tudom, annyira nem voltunk jóba, aztán egy gimibe kerültünk, mint évfolyamtársak és akkor szünetekbe dumáltunk, de sosem voltunk olyan nagyon - nagyon jóba, csak mostanában fél éve kb. Aranyos, mert mindig meghallgat és vannak olyan dolgok, amikre inkább egy pasi véleménye kell, mint egy nőé. Sokkal jobbakat tudnak mondani, csak meg kell húzni egy határt és azt nem lépni túl SOHA. Az Armando elnevezés úgy jött, hogy egyik délután beszélgettünk.. és elkezdtünk szórakozni és ő lett Hose én meg az ő egyetlen vak Esmeráldája. Kizárólag barátság van köztünk, félre értés ne essék. Kiváló dolgozó és nagyszerű ember. Rég találkoztam hozzá foghatóval, gondolok itt most az élet felfogására. Nem az a tipikus rossz fiú, aki a 20-as éveit azzal tölti hogy a pénzét minden szarra elszórja. Ha lányokról van szó nem mindig van szerencsére, de melyik normális pasinak van? Ritka. Most már jó lenne, ha neki is akadna egy csaj, akit neki szánt az ég. Van, hogy segítek neki, illetve próbálok, megbeszéljük a dolgokat, de komolyan a mai nők… ppff nem is érdemelnek szavakat, vagy ribanc, vagy idióta, vagy picsa vagy házi sárkány vagy vagy vagy egyéb sok minden. Ja és azt el ne felejtsem, hogy mekkora arc apám. :D De komolyan, nyáron egyik nap unatkoztunk és átjött és van egy ilyen társkereső féle oldal, ami inkább ilyen szex partner kereső. Hát szakadtunk, de komolyan.. nézelődtünk meg írogattunk ( ahj milyen kis szemetek vagyunk ugye?). De marha jó volt. Igazából most csak ennyi telt tőlem, de majd egészítek más színnel, ha valamivel bővülne a tudásom. Hehe …..

Remélem büszke vagy rám Hosé és tetszik amit írtam, igaz , hogy vak vagyok, de megtudtam írni egyedül is, mert hirtelen megjött a látásom, de csak fél órára. Aztán jól viselkedni az elkövetkezendő években.

 

 

 

8 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bordelyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr801725253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.03. 14:02:58

Ez a képen a Tomi vagy a Hosé gyerekkorában?:-)

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.02.03. 14:08:42

@Hirmondo Helen: ez a Hoséééé :D Tomi nem publikus :D Olvastam h csajt kerestek harmadiknak, miért nem pasit? Őt tudom ajánlani, kb ugyan olyan sármos és sexy mint hosé :D és még fiatal is, egyem a szívét.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.03. 21:20:08

@mano_: mert nekünk a fiatal csajok jobban bejönnek
esetleg te?:DD

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.02.04. 09:28:09

hát igen.. én pont ideális lennék, mert sexy vagyok és fiatal :D

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.04. 22:06:47

@mano_: csak aztán szavadon ne fogjalak:D

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.02.05. 10:50:57

Húh hát ne is , mert akkor ott elszabadul a pokol :D

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.05. 11:43:46

@mano_: Te, és mikor írsz megint magadról vmi szaftosat? Tudod mint amilyen a "jártunk bordélyban" volt?:-)

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.02.05. 20:39:20

Szeretdné mi? Valami izgiset. Nah jó de csak a kedvedért :D
süti beállítások módosítása