HTML

2010.01.13. 20:24 mano_

Kedvenc sorozatom 1.

Nyáron mikor otthon voltam nagyon rákattantam a "Mcleod lányai"-ra. Annyira szeretem őket. A hallmarkon megy most az utolsó évad azaz a 8. és az MTV1-en most elkezdték az első Évadtól.

A kiindulás:

A gyerekkorukban elválasztott lánytestvérek Claire McLeod és Tess Silverman McLeod Ryan 20 év után újra találkoznak a végtelen ausztrál pusztában álló családi farmon. Tess és Claire női csapatot szerveznek Becky Howard, Jodi és Meg Fountain csatlakozásával, amely szívvel és humorral próbál alkalmazkodni Drovers Run különleges körülményeihez. A hatalmas marhatartó farm 180 kilométerre van a legközelebbi várostól, és 400 kilométerre a nagyvárostól. A farm generációk óta a McLeod családé, "apáról fiúra" száll. Jack McLeod volt a birtok gazdája, amikor első felesége Claire, a lányuk születése közben meghalt. Jack hamarosan újranősült. Ruth hamarosan újabb kislánynak, Tess-nek adott életet. A két kislány jól megvolt együtt, ám Ruth küszködött az ausztrál puszta kemény mindennapjaival. Amikor Tess öt éves lett, Ruth a lányával együtt elhagyta Drovers Runt, magára hagyva Claire-t és Jacket a farmon. Történetünk pedig akkor kezdődik, amikor Tess levelet kap egy ügyvédtől, amely szerint apja halála után ő örökölte a farm felét...

És innen indul a sorozat. Tele szereplő váltásokkal. Nagyon fordulatos, bemutatja, hogyan élnek egy birtokon és hogyan irányítják. Apály esetén mik a teendők és hogyan tudják életben tartani a jószágokat. Persze a szerelmi bonyodalmak sem maradhatnak ki a sorozatból. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem egy tipikus szappanopera.. azokat én sem szeretem!!!!!

A kedvenc zeném a sorozatból:

https://www.youtube.com/watch?v=0DOd3gX_aOc&feature=related

 

Szólj hozzá!

Címkék: mcleod


A bejegyzés trackback címe:

https://bordelyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr401670344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása