HTML

2010.01.14. 12:43 mano_

Bordélyház, avagy Satisfaction

 

A Bordélyház a kéjnők lakóhelye; üzlet, vállalat, melynek jövedelmi forrása, árucikke a női szemérem, a kéjelgés.

Története

A prostitúció már elég rég részt vesz a társadalmi életünkben és ez ellen senki sem tud mit tenni. Viszont az,hogy a lányok kint álljanak az utcán, eléggé kiábrándító és veszélyes is az egészségüket tekintve. Az ha tiltják őket az nem pusztít el semmit, csak egy kis időre kifolytja őket, szóval semmi értelme ez ellen tiltakoznia bárkinek is. NEm csak bordélyházak vannak, de van aki a sajátá lakásán fogadja a kuncsaftokat, ezt nem minden országban tűrik meg, de nálunk igen!

"A bordélyházi rendszernek mindenesetre előnye, hogy a hatósági ellenőrzést megkönnyíti, de nagy hátránya - mely miatt különösen ellenzik - abban áll, hogy a Bordélyházba került nők a végleges erkölcsi süllyedés veszélyének vannak kitéve; e nőket a bűn fertőjének légköre annyira megmételyezi, hogy szeméremérzetük elvész és a javulásra való lehetőségük szinte lehetetlen. A helyhatósági rendőri szabályrendeletek főfeladata a bordélyok ügyét a helyi viszonyok szerint közelebbről rendszabályozni, különös figyelemmel a kéjlányok és bordélytulajdonos közötti viszonyokra."

Két éve kint jártunk Németországban, azon belül Stuttgartban, ahol egyik este elvittek minket egy bordélyházba, ahol magyar lányok dolgoztak! Elég érdekes volt, előszőr mikor bementünk nem tudták, hogy mi is magyarok vagyunk és a lányok úgy beszéltek rólunk, mintha nem értenénk, mikor megszólaltunk tátva maradt a szájuk. Két prostituált nagyon kedves volt velünk (persze milyenek is lennének, hiszen ez a dolguk, akármelyik nembe is tartozunk). Elmesélték, hogy kerültek ki Németországba és hogyan élnek és hogy néha néha haza szoktak látogatni a családjukhoz. Viszont amin meglepődtem, hogy szeretik a munkájuk, persze mást is el tudnának képzelni, de szeretik.

Érdekesség, hogy a németek imádják a bordélyházakaz és bár tagadják, még is nagyon sokan járnak oda. Egy felmérésből kiderült, hogy a németek évente mintegy huszonkét-ezer milliárd eurót költenek el bordélyházakban. Németországban mintegy 400.000 prostituált dolgozik, de ha az alkalmi prostituáltakkal együtt nézzük őket, akkor eléri az 500.000-et is. Ennek kb 95%-a nő, közülök 100 - 200.000 külföldi. Óvatos becslések szerint a német szexipar éves nyeresége hatmilliárd euróra rúg.A lányokat általában bűnszervezetek csalják ide, de akad, aki a drogfüggőség miatt kényszerül áruba bocsátani a testét.  

 

4 komment

Címkék: prostik


A bejegyzés trackback címe:

https://bordelyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr771671708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.01.14. 17:28:40

És ugyan már mit kerestél te bordélyban? Kenyeret?:-))

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.01.14. 19:18:47

Nem... csak ellátogattunk :D Semmi rosszat nem csináltam :D

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.01.14. 20:42:45

@mano_: ezek szerint kulturális célzattal mentél:-)

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.01.14. 20:56:23

pontosan.. csak ez ilyen rejtett kultúra,de fontos :D Ez tudod olyan volt, mintha egy múzeumba mentem volna, csak ez a valóság volt, nem pedig kiállított tárgyak.
süti beállítások módosítása