HTML

2010.01.14. 19:34 mano_

Szerepjátékok

Érdekes téma... érdemes foglalkozni vele egy kicsi, vagy nem is kicsit?? Ugye mindenki fantáziája határtalan.. Van amikor nem árt a kapcsolatot feldobni egy két szerepjátékkal. 

Na mondjunk csak pár szót a szerepjátékokról:A doktorosditól a tanár-diák határsértésen át az úr-szolga párosig elég vastag a szexuális szerepjátékoknak a katalógusa, ha nevezhetjük így. Nagyon sok minden emgfordul a fejünkben mikor mghaljuk-e kifejezést, mégis kevesen tudjuk, hogy a tapasztalatok szerint ezekben az eljátszott szituációkban sokkal jobban ki tudjuk élni a titkos vágyainkat mint egy natur szeretkezés alatt. Elég izgalmasan hangzik a dolog. Két életet élünk, egy a valóság és egy a képzelet. Persze a képzeletünkben feléled a fantáziánk és kielégíthetjük titkos vágyainkat. A saját tapasztalatom inkább most nem részletezné, de az biztos, hogy csúcs ez a szerepjáték. "A szexfantáziák eljátszása egy olyan partnerrel, aki előtt képesek vagyunk megszabadulni a gátlásainktól, nemcsak a vágyaink valóra váltását, hanem a kapcsolat mélyebbé, hitelesebbé válásának lehetőségét is magában rejti."

Szerepjátékokkal majdnem minden 10. pár foglalkozik illetve űzi :D Tegyük fel, hogy ti is ebbe a kategóriába tartoztok, hát itt az alkalom, még ma éld ki erotikus fantáziádat pároddal. Néhány ötlet:

- Keskeny retró szemüveggel és nádpálcával felszerelkezve válj szigorú, kemény nevelőnővé!
 - Push-up melltartóban és bőrnadrágban add elő a forró tehénpásztorlányt!
 - Oroszlán-álarccal és -testtel légy vadmacska!
 - Macskaruhában kígyózz végig felizgatott testén!
 - Csipkefűzőben, harisnyatartóban és nyitott bugyiban játszd el neki a luxusprostit, aki előre kéri a fizetségét!
 - Ártatlan fehérben szeretni való betegápolót alakíts

5 komment

Címkék: szerepjáték


A bejegyzés trackback címe:

https://bordelyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr221672813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BimmerFanatiqz 2010.01.14. 21:27:24

És a néni már melyiket(ket) csinálta? :D

BimmerFanatiqz 2010.01.14. 21:41:53

Kíváncsiskodni jóóó :D:D

BimmerFanatiqz 2010.01.14. 21:43:42

sőőőt beteheted a "kíváncsiskodó fiú" című szerepjátékot is :$$ :D
süti beállítások módosítása