HTML

2010.02.10. 13:31 mano_

Suli kezdés

Szerencsémre múlt héten elkezdődött a suli. Vártam, de azért nem ennyire. Érdekes óráim vannak így utolsó fél évben is. Az első nap (Kedd, mert Hétfő péntek nincs suli, mert mázlista vagyok.) úgy indult, hogy a reklámokról dumált egy fiatal csajszi, aki nagyon trendi . Kurva jó cipője volt, meg az órája is odavágott, de az a ruha ami rajta volt. Fuhh eléggé előnytelen volt számára. Média specen 11-en vagyunk, jó kis csapat. Egy fiú van köztünk (a mázlista) a többiek lányok. :D szóval kedden 3 óránk van összesen egy 45 perces szünettel, amikor semmit sem tudunk csinálni csak ülünk a folyosón. A második órát egy öreg nénike tartja aki mér fél lábbal a sírban van, de azért mondjuk rá lehet fogni, hogy kedves és nem fog tőlünk semmi extrát várni. :D Annyit érdemes tudni róla, hogy a másfél órát végig beszélte, méghozzá a  magyar filmszemléről. Na majd meglátjuk jövőhéten milyen lesz ez az az óra. AZ uccsó óra ami fél4-től 5ig van azt a Várkonyi Attila tartja nekünk, mert a mi sulink ilyen jassz, hogy híres emberek tanítanak mint pl a Máté Krisztina, meg a Várkonyi stb. Mondjuk vele tényleg jól jártunk, mert cipel minket mindenféle forgatásra, szal nem bent ülünk a suliba, hanem Juventusba megyünk, m1-be sport tv-be és hasonló helyekre :) Jah meg Dj Dominiq néven fut a diszkóba.. apu volt múltkor az egyik partiján. Mondtam is neki, hogy spanoljon le vele.. :D Bár enélkül is 5.-t kaptam, szerintem ez idén se lesz másképp. Na szóval szépen elfelejtett bejönni.

A szerda reggeli óra annyira nem para. A konzulensem tartja szóval rossz nem lehet. Nem hiszem.

És a Csütörtökön két órám van és a két óra között van vagy 4 óra szünet amikor lófaszt se tudok csinálni. _Na de visszatérve az első órára (Emberi erőforrás) ppff.. a nő egy pszichopata állat. online vizsga lesz belőle.. persze.. azt hiszi mindenki könnyű, mert itthon lehet csinálni és lesz egy heted rá..te döntheted el melyik nap csinálod meg. Na igen de ha nem jársz be órára akkor nem lesz anyagod, mert nemt teszi fel.. de órán elmondja, hogy nem kötelező bejárni, mert őt idegesíti ha pofázunk stb.. Kapja be a faszt! Vén kurva. Utolsó óra hatalmas... nincs is mit részletezni egy fiatalos nő tartja.. nagyon modern és jó fej. Azt hiszem ennyit a suliról és többet ne is hozzuk szóba. Most már épp itt az ideje , hogy végezzek és fejest ugorjak az ÉLETBE :D

Ja de azért tegyük hozzá, hogy annyira nem nehéz a suli meg a lányok nélkül mire mennék :) 3éve ők mindig mellettem voltak. Imádom őket.. és azt hiszem érdemelnek egy külön posztot is, mert volt az életemben egy számomra elég nagy krízis és mellettem voltak és ez nagyon sokat segített! :)

 

 

10 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bordelyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr311745470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.18. 20:43:53

Te, mikor raktad ki ezt a posztot. Tegnap még nem volt itt. Ráadásul 10-e a kelt. Hmm...

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.18. 20:46:57

A képen te és a lányok szerepeltek?
Ohh baszki, apád mekkora egy arc lehet, hogy DJ partikra jár?:-)

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.02.19. 08:28:44

@Hirmondo Helen: nem tudom mikor raktam ki:D de nem 10.-én, csak akkor kezdtem el írni aztán valahogy nem volt affinitásom folytatni. Hát az biztos hogy nagy arc :D Rá ütöttem hála az égnek :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.20. 10:47:16

Mi a jó abban szerencsétlen pasinak, hogy körbeveszi 10 kilánylány?

No és négy óra unalom? Annyit bármikor elcsacsog 10 nő.

BimmerFanatiqz 2010.02.21. 00:12:54

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha valami mérnök képzésre járnál hidd el tudnád értékelni a 10 királylányt ;D

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.02.21. 10:56:17

@BimmerFanatiqz: ennyi.. végre megszólaltál az érdekeben :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.21. 22:54:03

@BimmerFanatiqz: Nem tudnám értékelni akkor sem, mivel kilánylányokat nem értékelek.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.24. 16:14:19

Na, mi az, tunyulsz, tunyulsz?:-)

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.02.24. 16:23:25

@Hirmondo Helen: jaja pedig már ráfér a blogra h írjak :D
süti beállítások módosítása