HTML

2010.02.28. 16:37 mano_

Ami a gatya alatt van

Nagyanyáink korában még szó sem volt arról, hogy valaki olyan fehérneműt vegyen magára ami bevág egészen az ánuszig sőt akár elöl nyitott. Nekem is mindig mondja nagyanyám, hogy hogyan tudok ilyet felvenni és hogy figyeljem meg hogy a mai fiatalok azért fáznak fel mert ilyet hordanak. Nem takarja semmi a sej hajukat. :D De hát a mai modern világban ez már megszokott dolog, sőt ez a divatos és majdnem minden 2. nő tangát hord, vagy esetleg, hogy elcsábítsa párját felkap olyan darabokat is amik kicsit extrémebbek.  Nem csodálkozok ezeken, mert olyan dolgokat kitalálnak mostanában, hogy szerintem ezek már megszokottak Hát lássunk pár felettébb érdekes darabot.

Hát ez hatalmas találmány. Komolyan , aki felvesz egy koktél ruhát és nem akarja, hogy látszódjon a tanga széle az csan vesz egy ilyen szárnyas betét feelingű kis tangát és meg van oldva a probléma. Sőt a pisilésnél meg nőgyógyásznál nem kell szenvedni a lehúzással, úgyis el van kényelmesedve a társadalom elég csak kivenni. Gratulálok az ötletgazdának.

Ez egy igen praktikus darabnak tűnik , sőt ha még valaki egyedül lenne mini vibrátornak is használhatja telefonját főleg hogyha pasija, családtagja vagy épp a depresszióban szenvedő barátnője 10 percenként hívogatja. Egyszer kipróbálnám, mondjuk lehet magamnak nem vennék, de ha valaki meglepne, hááátt.. elfogadnám, Minden rosszba benne vagyok ;)

  

Ez még retró darabnak számít de igen közkedvelt a lányok körében ugyanis nem az a tipikus nagy seggű bugyi, hanem olyan kicsit szolidabb minden féle kedves és hasznos felirattal és minden féle színben. Nem tudom ebben mennyire tudjuk meghódítani párunkat... :D Minden esetre egy próbát megér, de enél vannak jobb darabok is.

 

Na hát ez csúcs ebből van több is, de ez , ez tényleg ott van a toppon. A pasinak szinte semmi dolga a szex előtt.... Mondhatni hogy ez egy ilyen kis díszecske a sunán :D Ehhez mondjuk ajánlott a csupasz fazon, de mondjuk egy csík is maradhat középen az még jobban feldobja az egészet.

 

 

Ez mindennapos. Ez egy pus up-os ilyen izéé..alsó nemű! Nem is tudok hozzá semmit fűzni, talán csak annyit, hogy ha valaki drága segg plasztikára akarna költeni akkor fölösleges, mert már ilyet is feltaláltak és formálja  a segget és jobban fog mutatni a gatyába:D

 

 

 

Hát ez nagyon cuki!!!! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát és a legutolsó  a kedvencem! A supergirl :D Igazi meglepetés lehet a férfi számára, mikor letolja a gatyát és ezzel a látvánnyal szembesül. Szerintem rögtön beindul a nyelv technika és a vérellátás lefelé irányul.

 

 

 

Nagyanyámnak is ki kéne próbálni valamelyiket, lehet rögtön 100%-os életkedve lenne. :D

16 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bordelyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr911797353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.02.28. 17:47:48

Az a betétszerű tangaizé az elején tényleg kurvajó. Kár, hogy még nem láttam ilyet azokban a boltokban, ahová járok. Lehet nem Lidl-ben kellene keresni...:D

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.02.28. 17:48:45

@Hirmondo Helen: Előfordul, mondjuk nem tudom az ára mennyire magas:D

vagyok, aki vagyok... 2010.02.28. 20:40:19

he-he, nekem nem kell fenékprotézis :DD (sőt felajánlom a felesleget :DD)

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.03.01. 10:00:44

@Hirmondo Helen: az aztán az izgalom a javából.. főleg ha el is árulod hogy nincs alattad bugyi és épp olyan helyen vagytok ahol sokan vannak

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.01. 13:12:51

@mano_: Ebben semmi izgalom nincs. Abban már igen, ha a sokmindenkinek is elárulod, hogy nincs rajtad.

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2010.03.01. 16:09:37

@mano_: kicsi vagy még te ehhez, nem értheted

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.01. 16:20:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Baszki, nincs rajtam!
Zsó, remélem sokan olvasnak...;-)

barracud4 · http://halnap.blog.hu/ 2010.03.07. 07:18:44

az a szárnyas betétszerű izé jó lehet, de hogy a fenében nem esik le?

doub 2011.02.07. 22:49:29

hát csak annyit mondanék, hogy háttal nem kezdünk mondatot... :)
amúgy jó kis válogatás

mano_ · http://bordelyhaz.blog.hu 2011.02.08. 12:22:21

@doub: Köszi.. tudom..:D
Melyik tetszik a legjobban?:D
süti beállítások módosítása