HTML

2010.03.07. 16:52 mano_

Közkívánatra

A szar! Mi mindenre jó a szar! A fiúk az előző előtti posztba már ezt megbeszélték és elég mélyen bele mentek a témába. Gondoltam megérdemel egy külön posztot. Első sorban arra, jó hogy amit megeszünk annak a selejtje kijöjjön szar formájában. Gondolom ezzel mindenki tisztába van.

Sokan vannak köztünk akik imádják a szexet, de nem a sima natúrt, hanem szeretik kicsit megspécizni a dolgokat. Egyik használati "tárgyuk" a szar. Ezt nevezzük kakiszexnek. Nem tudom, mit élveznek benne, ezt csak is ők tudhatják. Ha esetleg valaki aki ezt kedveli annak szívesen várom illetve várjuk a kommentjét, hogy miért is jó egymást összekenni vele meg leszarni a másikat.

A fiúk kitértek a halálra.. mégpedig oda, hogy Savanyu narancs temetésén Bimmer majd tele szarja a koporsót, hogy a kis drága ne fázzon halála után, hanem jó meleg pihe puha koporsójába temessék el.

Mire jó még a szar? Hidratál.. ezt mind a két nemnek ajánlom, akinek van egy kis gusztusa az bátran kenje szét magán pár hónap múlva (ahogy azt a reklámokba is sokszor halljuk) eléri a hatást.

Az egyik mende monda szerint ha szarba lépünk szerencsénk lesz. Végülis.. ki nem lépett még szarba őszintén? És szerenéje lett? Hát nem tudom.. nekem még nem.. de ki tudja lehet egyszer szerencsés leszek. Az biztos, hogy ha nem szedjük le cipőnk talpáról mindenki 5 méteres körzetbe fog kerülni minket, hisz van egy bukéja.

A szarnak több formája van, csak hogy mindenki tisztába legyen vele. Van a több napos kemény kis kecske bogyó vagy ez esetben ha rápillantunk, láthatjuk, hogy kis kemény golyókból áll. Van az ami 2 perc alatt kisiklik és még wc papírt sem igényel. Van az érzékien krémes aminek azért már van egy bukéja is. Van a kevésbé híg és a nagyon híg és utoljára van a víz. Amikor azt vesszük észre, hogy ülünk a wc-n és víz sugároz ki a seggünkből. Ha esetleg valaki tud még valamilyen fajtát... örömmel fogadom. :D

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bordelyhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr421816544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helen H. · http://szopizmus.blog.hu 2010.03.07. 20:57:19

:D Most már tudom, mi volt a víz onnan alulról.:D
süti beállítások módosítása